Kezdőlap/Main
English
Fórum Full-Size

BLACK ICE TOUR
AC/DC Hírek
Koncertbeszámoló
AC/DC Black Ice Tour
Budapest Sportaréna
Black Ice Album
Black Ice Tour galéria
Black Ice Tour video
AC/DC MINDÖRÖKKÉ
1991 Népstadion...
Az AC/DC története
AC/DC tagok
AC/DC diszkográfia
AC/DC Extrák
AC/DC HUNGARY
AC/DC Hungary Blog
AC/DC Black Ice Blog
Kapcsolat/Contact
Mediacenter
Linkek
Impresszum

AC/DC Black Ice Tour :: Hírek

AC/DC Hírek

Új domainre költöztünk: www.ac-dc-hu ....
Forrás: ac-dc.hu 2014.05.29
Weboldalunk a 2009-es www.acdc-blackice-tours.com domainről a www.ac-dc.hu-ra költözött. Hurrá :-) Mivel oldalunk teljes átfogó képet ad a zenekarról magyar nyelven, most láttuk elérkezettnek az időt a cserére. Remélem sok fiatalnak (és korombeli vén f...nak) fogunk örömet okozni továbbra is az oldallal!

Végetért a budapest ACDC koncert....
Forrás: acdc-blackice-tour.com 2009.03.25.
Az ACDC koncert élménybeszámolót itt olvashatjátok, a koncertről készült képeket pedig a galériában.

Új helyszínek Görögországban, Spanyolországban és Franciaországban
Forrás: ac-dc.net 2009.01.26.
Az AC/DC első alkalommal látogat el Görögországba 2009 május 28-án. A koncert az OAKA Stadionban kerül megrendezésre. Két újabb koncerthelyszín lesz Spanyolországaban is:

Madrid: Június 5 - Estadio Vincente Calderon
Barcelona: Június 7 - Estadio Olimpic Lluis Companys


Korábban már bővült a paletta a Június 9-i Marseille (FR) Stade Velodrome-al.

Hivatalos ACDC Black Ice Tour Open Air turnéhelyszinek Európában
Forrás: acdc hírlevél 2008.12.12.
December 12-én hivatalosan is közzétették a nyílt stadionos koncertek időpontját és helyszínét. Hát.....mi nem vagyunk benne, de Bécs igen!

5/13/09 Leipzig, DE
5/15/09 Munich, DE
5/17/09 Gelsenkirchen, DE
5/19/09 Cologne, DE
5/22/09 Hockenheimring, DE
5/24/09 Vienna, AT
6/12/09 Paris, FR
6/15/09 Oslo, NO
6/17/09 Helsinki, FI
6/19/09 Copenhagen, DK
6/21/09 Gothenberg, SE
6/23/09 Amsterdam, NL
6/26/09 London, UK
6/28/09 Dublin, IE
6/30/09 Glasgow, UK

Zakatol a Runnaway Train
Forrás: SbS 2008.11.23.
14 koncerten van túl az AC/DC legénysége, amelyből kettő máris duplázás volt. Remélem bírják még szuflával a fiúk, Brian Johnson ez év októberében volt 61(!) éves. Igen feszített a koncertturné tempója, 2-3 naponta nyomják a bulikat és még így is belefért pédául egy másnapi rájátszas a New York-i Madison Square Gardenban. Csak arra kérjük Őket bírják ki 2009 március 23-ig.

18 hónapos lesz a Black Ice Tour?
Forrás: www.roadrunnerrecords.com 2008.11.04.
A Roadrunner records oldalán bukkantam arra a hírfoszlányra, hogy az AC/DC 18(!) hónaposra tervezi a koncertsorozatot, amely így valamikor 2010 tavaszán ér véget. Továbbá a hamarosan piacra kerülő Rock Band 2 videójáték zenéi között megtalálható lesz a Let There Be Rock. Ez az első alkalom, hogy a zenekar egy videojátékhoz adja a zenéjét.

AC/DC: Nyáron még egy kör!!!
Forrás: Hardrock 2008.10.30.
Egyelőre még csak Németországban, de már adott a lehetőség a leendő nézőknek, hogy a zenekar 2009 tavaszára tervezett szabadtéri koncertturnéjának állomásaira jegyigényüket benyújtsák.
Tovább olvasom a Hardrockon>>>

Elindult a Rock 'n' roll Train az első koncert Wilkes-Barre arénában.
Forrás: SbS 2008.10.28.
Tegnap gördült be először a Wilkes Barre arénába az AC/DC Rock 'n' roll vasparipa. A szinpadot egy monumentális gőzmozdony ékesíti, a hangulat tremészetesen fergeteges volt. A több mint 2 órás koncert után mindenki örök élményekkel gazdagon térhetett haza. A nyitódal hamar felkerült a YouTube-ra, amit természetesen azonnal átvettünk és a kezdőlapon már meg is nézhető.

AC/DC koncertjegyet vennél? Csak tessék...
Forrás: SbS 2008.10.26.
AC/DC koncertjegyet vennél? Csak tessék nyílt pálya az Interneten. Hirtelen megnyílt és rég elfeledett de újjáéledt fórumokon licitálhat az AC/DC koncertjegyekért az aki lemaradt róla. Nyilvánosan mindenki előtt alázhatunk és mocskolhatunk másokat, miközben azon izgulunk nekünk adják-e el a jegyet, vagy valaki dupla árat igér érte a következő posztban. Telefonszámok és e-mail címek repkednek a levegőben. Sokan már akkor tudták nagy üzlet lesz ez amikor megkezdődött a koncertjegyek árusítása. Nem a Ticketpro tehet erről, hanem mi magunk.

Százezer forint két óra AC/DC-ért
Forrás: Index / 2008-10-21
Az AC/DC koncertjével minket is elért a gazdagabb világ hisztériája: most már Magyarországon is egy nap alatt elkapkodják a jegyeket egy sztárzenekar koncertjére. A nagy érdeklődés miatt nálunk is háttérbe szorulhatnak a bőrdzsekis dílerek, kialakulhat az úgynevezett másodlagos értékesítési piac, ahol annyit ér egy jegy, amennyit valaki hajlandó adni érte. Nyugat-Európában sok helyen a hivatalos jegyforgalmazók már rögtön saját dílereiknek adják el a belépők nagy részét, de Magyarországon még nem tart itt a piaci fejlődés.k.
Tovább olvasom az indexen >>>

Megbolondult a világ. Hihetelen áron kínálják az AC/DC koncertjegyeket
Forrás: SbS 2008.10.20.
Nem telt el egy hét sem hogy nálunk elkezdték árusítani az AC/DC koncertjegyeket, amelyek 2 nap alatt elfogytak, a világháló máris tele van hihetetlen árakon kínált jegyekkel. Kezdődött a müncheni 350 EURO-s árral, majd szép folyamatosan megy felfelé, jelenleg 600-800 EURO -nál tartanak a londoni jegyirodák által felvásárolt jegyek árai. Érdekességképpen jellemző, hogy ez csak az Európai koncertekre igaz, az Amerikai bulikra 100 USD körüli árak mozognak még mindíg.

AC/DC-koncert: két nap után elfogyott az összes jegy!
Forrás: Hírszerző / 2008-10-17
Két nap alatt elkelt az össze belépő az AC/DC március 23-i budapesti koncertjére. A belépőket szerda reggeltől árusították, és már az első órában több mint kétezer jegy fogyott el. Nemcsak a jegyiroda előtt volt nagy a tolongás, de az internetes jegyfoglalás is folyamatos volt.
Tovább olvasom a hírszerzőn >>>

A jegyeladási mizéria felkerült az AC/DC hivatalos honlapjára
Forrás: AC/DC official website / 2008-10-16
Fan Club Onsale for Budapest
PLEASE NOTE: The fan club onsale for the Papp László Budapest Sportarena concert in Budapest is experiencing a very heavy demand for tickets. The ticket vendor for this concert said that their online-ticket system is only allowing 50 users in at a time. If you already picked up your code but had difficulty buying tickets, please hold on to your code and try again later.

PLEASE NOTE: You can reveiew your passcode and find the link to the ticket vendor's website at any time by visiting MY ACCOUNT.We apologize for any inconvenience; please check back here for updates.

Rekordott döntött az AC/DC jegyeladása
Forrás: Index / 2008-10-15
Az ausztrál hard rock együttes március 23-án a Papp László Sportarénában lép fel a Black Ice című új lemezbemutató turnéjuk keretében. Elképzelhető, hogy pár nap alatt elfogynak a jegyek.
Tovább olvasom az indexen >>>

Az AC/DC-nek nem kell az iTunes - Koncert a Papp László Sportarénában
Forrás: Prim / 2008-10-14
A híres ausztrál banda úgy döntött, hogy nem forgalmazza az Apple iTunes-on vagy bármely más internetes zeneáruházban új, "Black Ice" című albumát..
Tovább olvasom az prim-en>>>

Nem bírta a rohamot a Ticketpro
Forrás: Index KultBlog
Jegy helyett legtöbben csak hibaüzeneteket kaptak, ha online próbáltak jegyet venni az AC/DC március 23-i budapesti koncertjére. Az értékesítés ma 10 órától kezdődött, és rekord is született, miután az egy óra alatt több mint kétezer jegy kelt el. Ekkor a koncertet szervező Live Nation Hungarytól még azt nyilatkozták, hogy az online jegyeladás is folyamatos, de vidéki kollégánk már tízkor sem tudott rendelni.
Tovább olvasom az indexen >>>

 

Vissza a lap tetejére >>>