Kezdőlap/Main
English
Fórum Full-Size

AC/DC EXTRA
AC/DC Háttérképek
AC/DC Dalszöveg/Lyrics
AC/DC jegyek szkennelve
AC/DC Kották
AC/DC Gitár tab
AC/DC Hangszerek
AC/DC Póló és...
AC/DC Poszter
AC/DC Magazinok
AC/DC YouTube Videó
AC/DC Rádió
AC/DC Könyvek
AC/DC Képregény
AC/DC Filmzenék
AC/DC Tribute
AC/DC Modellgitár
AC/DC Adok-veszek
AC/DC Ővcsatt
AC/DC Motoros sisak
AC/DC Windows extrák

AC/DC Black Ice Tour :: Extra :: AC/DC Filmzenék

AC/DC Filmzenék

Ahogy elkezdtem utána járni azon filmeknek, melyekben felcsendül egy-két AC/DC nóta elég bőséges listára találtam. Itt láthattok néhányat, a teljes - főleg Ausztrál - filmeket is tartalmazó linket az oldal alján találjátok.

Iron Man

A 2008-ban készült Iron Man című filmben a Back In Black dal hallható az AC/DC 1980-as nagylemezéről a film első jelenetében.

 

Maximum Overdrive

Egy kamionos pihenőhelyen a pincérnő elvágja a kezét egy elektromos késsel, ami hirtelen életre kel. Később kiderül, hogy mindez egy üstökös hatására történik, sőt hamarosan minden gép elkezd élőként viselkedni és rendkívül félelmetes, erőszakos módon viszonyulnak az emberekhez. Mindez végiag AC/DC zenével, amelyből a Who Made Who album készült.

 

Thunderstruck

1991-ben az AC/DC Razor's Edge turnéja van éppen. Egy halál közeli élmény harására főhősünk Bon Scottá válik, majd 4 haverjával együtt AC/DC stílusú életbe kezdenek. A lemezen hallható, a The Jack, a Long way to the Top, a T.N.T. című dalok.

Beavis and Butthead Do America (1996)

A filmben a Powerage lemezen található Gone Shooting hallható.

The Last Action Hero

Arnold Schwalzenegger Az utolsó akcióhős (The Last Action Hero) filmjének főcímdalát az AC/DC irta. A Big Gun című dalt hivatalosan csak kislemezen adták ki, nagylemezre sosem került.

Howard Stern's Private Parts (1997)

Az 1997-ben készült Howard Stern című filmben a Black In Black albumról a You Shook me All Night Long című betétdal hallható.

Detroit Rock City (1999)

A Detroit Rock City (1999) filmben több korai AC/DC lemezről, több szám is hallható a Problem Child , Highway to Hell és a Whole Lotta Rosie.

Crabsody In Blue
Az egyik legteljesebb AC/DC filmzene gyűjtemény a Crabsody In Blue oldalán
www.crabsodyinblue.com

Vissza a lap tetejére >>>